שוקולד ביתי עם תערובת אגוזים ופצפוצי אורז

מתכון להכנת שוקולד ביתי

זמן קריאה: 2 דקות כששוקולד נעשה בבית, באהבה מ100% מוצרים טבעיים איכותיים אין שני לו.
מתכון פשוט ומהיר עם 3 מרכיבים ויש לכן שוקולד איכותי טעים עד כדי התמכרות! בתיאבון!

שוקולד אמיתי ב 100% מ-3 מוצרים טבעיים בלבד

אני לא יודעת מה אתכן, אבל בשבילי שוקולד זה ה – מאכל. וכשהוא נעשה בבית, באהבה, ממוצרים טבעיים ואיכותיים ב – 100% אז אין לדבר הקטן החום הזה מתחרה…


את המתכון הזה אני מכינה בערך כל שבוע. המתכון דורש 3 מצרכים טבעיים בלבד וכל השאר בונוס! וכהרגלי, מתכון נוסף שמתאים מאוד למוטו שלי:
"מינימום משאבים – מקסימום תוצאות"!
לאחר שתכינו ותטעמו, תאמינו לי שלא תרצו לחזור לשוקולד אחר… וגם אם אמרתן לעצמכן רק חתיכה אחת וזהו… מהר מאוד תגלו שתרצו להתפנק על "עוד חתיכה אחת וזהו.. ורק עוד חתיכה קטנה….". ממליצה לכן בחום לנסות!

המצרכים והכלים הדרושים להכנת השוקולד

  • 50 גרם חמאת קקאו (כחצי כוס חד פעמית לשתייה קרה)
  • 150 גרם עיסת קקאו (כוס וחצי חד פעמית לשתייה קרה)
  • 3 כפיות דבש אפשר לבחור ולהוסיף המתקה בהתאם לטעמכן (מייפל, סילאן וכד')
    חשוב לי לציין כי סוכר גבישי לא מתאים למתכון זה כי הוא לא יימס ויישארו גבשושים. לכן אם אתן משתמשות בסוכר אז השתמשו באבקת סוכר ביתית. ראו הערות נוספות בהמשך.
  • תוספות אפשריות לפי הטעם והרצון: פצפוצי אורז מלא, בהתאם לכמות שתרצו, טחינה גולמית / חמאת בוטנים/ חמאת שקדים/ חמאת אגוזי לוז, אגוזים ו/או בוטנים טחונים גס או דק לפי הטעם האישי וכל פעם שאתן אוהבות ורוצות לשלב בשוקולד הביתי שלכן…

שלבי הכנת השוקולד

  1. ממיסים את חמאת הקקאו יחד עם עיסת הקקאו בכלי כפול.
  2. מערבבים מדי פעם כדי לסייע להמסת החומרים באופן אחיד.
  3. מוסיפים את הדבש או הממתיק שבחרתן ומערבבים היטב אפשר לטעום לבדוק שזה מספיק מתוק. שמנה לב, לשוקולד מריר – ככל שאחוזי הקקאו גבוהים יותר מהסוכרים, כך הוא כמובן בריא, איכותי וטוב לנו יותר. אבל זה נתון לשיקול דעתכן כמה מתוק ואיזה מתוק תרצו להכניס לגופכן וגוף בני משפחתכן…
  4. מוסיפים תוספות שאתן רוצות לשוקולד.
  5. מעבירים את כל התערובת לתבנית עם נייר אפייה לפי צורות שבוחרים לעשות אם רוצים להשקיע או שמשטחים הכל למשטח אחיד בתבנית.
    אופציה נוספת, למי שיש לה בבית תבניות סיליקון עם שקעים קטנים, ממלאים את כל השקעים בתערובת השוקולד. כך יוצרים פרלינים יפים בצורות שונות כמו מהמפעל!
  6. זהו, מכניסים למקרר להתקשות השוקולד..
  7. אוכלים בתיאבון רב.

נכון שזה פשוט??? תיהנו מההכנה ומהזלילה…

💜 אם אהבת את המתכון – עשי לי לייק, הגיבי והעבירי הלאה… אולי תועילי גם את לאימהות וילדים נוספים … 💜

הצטרפי לשיחה

4 תגובות
    • חחח אשמח אם תוכלי לחזור לעדכן איך יצא לך… אצלנו בבית התמכרנו לזה ממש… את מחליטה מה לשים איך כמה.. איזה טעמים… רמת מתיקות… והכי חשוב בריא הרבה יותר מכל השוקולד התעשייתי! אשמח לקרא את החוויה שלך לאחר ההכנה!

  • בשלישי יש לי את המדריך שלי לתזונה על מנת לווגא שאכן יכולה להכניס חמאת קקאו ועיסת קקאו לתפריט.אעדכן אם כן ובהחלט אנסה.תודה

    • מצוין, במתכון שלי אני משתמשת בחומרים גולמיים טבעיים ב100% . אשמח אם תוכלי לחזור לעדכן אותי במה שאמרו לך כך אוכל ללמוד גם אני… תודה רבה לך, ⁦♥️⁩

הירשמי לניוזלטר שלי

שלום לך
נעים להכיר
:-)

הירשמי לקבלת תוכן מדהים לתיבת הדואר הנכנס, פעם בשבוע.

אני לא שולחת ספאם!