גלידת תות בננה פרווה

זמן קריאה: < 1 דקות מתכון לגלידה פרווה טבעונית מתות ובננה בלבד. תיהנו!

מתכון לגלידה תות בננה ביתית

גלידת תות בננה פרווה טבעונית מתאימה לכולם גם לאלרגנים כקינוח אחרי סעודה או סתם כשמתחשק. הכנה מהירה ופשוטה.
2 מצרכים והכל בבלנדר וזהו מוכן! אין פשוט מזה…

מצרכים לגלידה

  • חבילת תותים סטנדרטית שטופים, חתוכים בדוקים וקפואים
  • 3 בננות גדולות בשלות חתוכות לפרוסות וקפואות
  • אופציונלי: ממתיק (סילאן/ תמרים מזן מג'הול/ דבש/מייפל/סוכר קנים וכו')

כלים להכנת הגלידה

  • מעבד מזון המסוגל לכתוש קרח
  • כף. מרית
  • כלי הגשת הגלידה

שלבים להכנת הגלידה

  1. הכניסו תותים קפואים למעבד המזון
  2. טחנו אותם
  3. הוסיפו כעת כל פעם קצת בננות קפואות וטחנו עד קבלת מרקם אחיד של גלידה

אם תאכלו מיד תקבלו גלידה קרה, אם תמתינו כשעה ויפשיר תקבלו מרקם של מעדן (לא מים). לאחר יום במקרר יהיה לזה טעם ומרקם של גרבר.

שימו לב לא לשנות את סדר הפעולות. במידה וטוחנים קודם כל את הבננה, ייווצר בתחתית הבלנדר רסק בננה קפוא ולא יהיה מרקם אחיד בין התות לבננה. למעבד המזון יהיה יותר קשה לטחון.

נכון שזה פשוט?!

💜לבריאות💜

הצטרפי לשיחה